revectina similar ivexterm piojos dosis how to use ivermectin paste é bom tomar ivermectina ivermectina contiene penicilina ivermectina precio mexico ivermectin for pets uk cuantas gotas se toma de ivermectina

Theorie-examen

Voordat je je praktijk-examen mag aanvragen moet je eerst je theorie-examen halen. Je kunt deelnemen aan het klassikale theorie-examen als je dit kunt doen in het Nederlands of Engels.

Individueel theorie-examen
De meeste mensen doen klassikaal examen maar het is ook mogelijk om een individueel theorie-examen af te leggen. Dit kan zijn omdat je bijvoorbeeld niet goed kunt presteren in een groep of omdat je graag examen doet in een andere taal. Het is mogelijk om examen te doen in alle talen, je moet zelf een officiële tolk regelen. De kosten van een individueel theorie-examen zijn hoger dan een klassikaal theorie-examen. De extra kosten voor een tolk moet jezelf betalen. Het individuele theorie-examen kan alleen aangevraagd worden door je rijschool.

Leeftijd
Vanaf 16 jaar kun je meedoen aan het theorie-examen. De uitslag ‘geslaagd’ voor je theorie-examen is anderhalf jaar geldig. Doe je theorie-examen dus niet te lang voor je praktijkexamen.

Wat wordt getoetst?
• Gevaarherkenning
• Verkeersregels
• Verkeersinzicht

Duur
Het examen duurt ongeveer 45 minuten.

Waar?
Je kunt examen doen op een van de theorie-examencentra.

Hoe aanvragen?
Een theorie-examen dien je vooraf online te reserveren bij het CBR, dat kan hier. Wil je een individueel theorie-examen afleggen? Dan vragen wij deze voor je aan.

Bij deelname aan het theorie-examen moet je de volgende documenten meenemen:
• een wettelijk toegestaan, geldig identiteitsbewijs;
• Een recente pasfoto (volgens geldende richtlijnen)